Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Godkjente statlig utstedte bilde-ID-er

Vi aksepterer følgende bevis på identitet:

  • Pass
  • Førerkort
  • Militært ID-kort
  • Kort som beviser nasjonalitet
  • Kort som beviser innbyggerstatus

Hvis du har tilgang til Stars-kontoen din, så logg inn og følg denne fremgangsmåten for å laste opp alle nødvendige dokumenter:

  1. Hjelp
  2. Kontakt kundeservice
  3. Åpne Kontakt support-skjema
  4. Kategori: Kontosikkerhet og verifisering
  5. Underkategori: Last opp dokumenter

Hvis du ikke får logget inn på kontoen din, så skann eller ta et digitalt foto av identifikasjonen (forside og bakside) og send dette til oss per e-post.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler