Sende oss filer og dokumenter i korrekt format

JPEG er det filformatet vi ønsker å motta ID, adresser, skjermbilder, og andre relaterte dokumenter i. Vi aksepterer også PDF-, TIFF- og DOC-filer.

Filer som genereres av programvaren vår (loggfiler, notatfiler osv.) kan sendes i sitt opprinnelige format (.zip, .txt osv.).

På grunn av sikkerhetsrestriksjoner, kan vi ikke åpne skybaserte lenker (OneDrive, Google Drive osv.).

Sende verifiseringsdokumenter til oss

Du kan sende verifiseringsdokumenter til oss via skjemaet for å kontakte kundeservice. Størrelsen på dokumentet er begrenset til maks 20 MB. Slik finner du en lenke til skjemaet:

Nettsted

Hjelp og kundeservice → Kontakt oss

PC/Mac

Hjelp → Kontakt kundeservice

Mobil

Trykk på Meny (Android) eller Mer (iOS) og deretter:

Innstillinger og verktøy → Kundeservice → Kontakt kundeservice

For appen PokerStars Next Gen, trykk på Konto-ikonet og deretter:

Hjelp → Kontakt kundeservice

• Kategori: Kontosikkerhet og verifisering
  • Underkategori: Last opp dokumenter

Hvis du må konvertere en fil til JPEG-format på en Windows-maskin:

Konvertere en fil til JPEG (Windows)

Den enkleste måten å konvertere bilder til JPEG-format på er å bruke et bilderedigeringsprogram som Microsoft Paint, som er standard i Windows.

Følg disse trinnene for å konvertere bildet i Paint:

1. Trykk på Windows-tasten + R (samtidig).
  2. Skriv inn mspaint i feltet og velg OK.
  3. I Fil-menyen velger du Åpne.
  4. Finn bildefilen og klikk på Åpne.
  5. I Fil-menyen velger du Lagre som.
  6. I Lagre som-menyen velger du JPEG-bilde.
  7. Lagre filen på skrivebordet ditt.

Hvis du må sende loggfiler, se:

For andre filer (skjermbilder, notatfiler osv.), send disse som et vedlegg via e-post. E-postvedlegg har en maksstørrelse på 7 MB.

Trenger du hjelp til å legge ved et vedlegg, så er disse nettsidene til god hjelp:

Merknad:
Vi tilbyr linker til tredjeparters nettsteder og produkter for å hjelpe spillerne våre. The Stars Group støtter ikke innholdet i slike produkter og nettsteder, og påtar seg heller ikke ansvar for bruken av dem, siden de ikke er en del av The Stars Group. Vær oppmerksom på at du bruker slik informasjon og slike produkter på egen risiko og eget ansvar.