Godtatt formater for dokumenter

Du kan sende dokumentene dine som JPEG-bildefiler. Vi aksepterer også PDF-, TIFF- og DOC-filer. Om nødvendig kan du sende flere e-poster så ikke e-postkapasiteten overskrides.

Den enkleste måten å konvertere bilder til JPEG-format på er å bruke et bilderedigeringsprogram som Microsoft Paint, som er standard i Windows.

Følg disse seks trinnene for å konvertere bildet i Paint:

1. Åpne Start-menyen og velg Programmer, Tilbehør og deretter Paint.
  2. I Fil-menyen velger du Åpne.
  3. Finn bildefilen og klikk på Åpne.
  4. I Fil-menyen velger du Lagre som ...
  5. I Lagre som type-nedtrekksmenyen velger du JPEG.
  6. Lagre filen på skrivebordet ditt.