Åpne en Stars-konto

Slik åpner du en Stars-konto:

1. Gå til nettstedet vårt.
  2. Gå til Last ned og spill nå.
  3. Du blir bedt om å lagre installasjonsfilen til programvaren vår.
  4. Lagre filen og kjør den. Etter installasjonen bør ikonet vårt vises på skrivebordet ditt.
  5. Åpne det, så ser du et alternativ for å opprette Stars ID og passord (tenk deg godt om før du velger Stars ID – denne brukes til å identifisere deg på pokerbord og kan ikke endres).
  6. Du fullfører prosessen ved å legge inn e-postadressen din, landet du bor i, referanse og bekrefte at du er over 18 år gammel.

Når Stars-kontoen din er opprettet, blir du kreditert med 35 000 lekepenger, som er helt gratis og ikke har en pengeverdi. Nå er du klar til å spille ved bordene.