Hva kan vi hjelpe deg med?

Feilmeldingen «Tilkoblingen lukket fra serversiden»

Feilmeldingen Tilkoblingen lukket fra serversiden vises i programvaren vår når et bord er blitt lukket av en server på grunn av inaktivitet (hvis du f.eks. står over på et Zoom-bord, genererer den Zoom-påmeldingen sitt eget bord, som etter hvert blir lukket når det ikke foregår noe på bordet). Normalt lukkes bord i slike tilfeller etter omtrent 20 minutter med inaktivitet. Du kan klikke på OK i feilmeldingen for å fortsette spillet.

Dette bør ikke påvirke andre aktive turneringer eller cash games som du måtte spille samtidig. Hvis du ser meldingen ofte, kan det imidlertid være mulig at du har et tilkoblingsproblem. I så fall anbefaler vi deg å sende oss ID-en til hånden eller turneringen der problemet oppsto, samt en kopi av loggfilene fra programvaren vår så vi kan undersøke saken nærmere.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler