Tilkoblingsproblemer (datamaskin)

Følg disse enkle trinnene for å gjenopprette tilkoblingen til programvaren vår.

Start på nytt og koble til igjen

Det beste stedet å starte, er å starte datamaskinen din på nytt og slå alt tilkoblet nettverksutstyr (f.eks. modem, ruter, tilgangspunkt) av og på igjen.

Når datamaskinen har startet på nytt, sjekker du at du er koblet til Internett, og deretter åpner du programvaren vår igjen.

Andre ting du kan sjekke

Hvis problemet vedvarer, sjekker du tids- og datoinnstillingene dine (nederst til høyre), for å forsikre deg om alt er korrekt.

Dersom du har en brannmur eller lignende programvare installert, må du sjekke om alt er konfigurert korrekt, slik at programvaren vår kan få kontakt med Internett.

Kontakt kundeservice

Hvis problemet vedvarer etter at du har gjort dette, sender du oss informasjonen nedenfor via Kontakt kundeservice-skjemaet, så skal vi se hva vi får gjort:

• Feilmeldingen du får (et skjermbilde hjelper).
  • Hvilken brannmur eller sikkerhetsprogramvare som er installert på datamaskinen din (f.eks. Norton, Panda, Avast, AVG).
  • Loggfilene fra programvaren vår.

Slik finner du en kobling til skjemaet:

Hjelp → Kontakt oss