Kan ikke koble til på datamaskin

Du kan gjenopprette forbindelsen til programvaren vår ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Start datamaskinen på nytt, og skru av og på nettverksutstyr du bruker (dvs. modem, ruter osv.).
  2. Når datamaskinen er restartet, sjekker du at du har internettforbindelse, og deretter åpner du programvaren vår igjen. Hvis det mislykkes, så ...
  3. Sjekk du tids- og datoinnstillingene dine (nederst til høyre) for å forsikre deg om at riktig dato og år er satt.
  4. Dersom du har en brannmur eller lignende programvare installert, må du sjekke om alt er konfigurert korrekt, slik at programvaren vår kan få kontakt med Internett.

Hvis du fortsatt har problemer med forbindelsen etter å ha fulgt denne fremgangsmåten, kan du sende oss følgende informasjon:

• Den nøyaktige feilmeldingen du får (et skjermbilde fungerer også)
  • Hvilken brannmur eller sikkerhetsprogramvare som er installert på datamaskinen din (dvs. Norton, Panda, Avast, AVG), om du har dette
  • Loggfilene fra programvaren vår

Under ser du hvordan du finner disse filene manuelt på datamaskinen din:

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10

Detaljer
  1. Trykk på Windows-tasten + R (samtidig).
  2. Skriv inn følgende eller kopier/lim inn området som oppgis, og klikk på Enter:
    %USERPROFILE%\AppData\Local
  3. Finn og åpne mappen som tilhører programvaren vår.
  4. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1.
  5. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang.

Windows XP

Detaljer
  1. Dobbeltklikk på Min datamaskin på skrivebordet ditt eller i Start-menyen.
  2. Dobbeltklikk på C: for å se harddisken.
  3. Dobbeltklikk på Programfiler.
  4. Bla ned og dobbeltklikk på mappen til programvaren vår.
  5. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1.
  6. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang.

Mac OS X

Detaljer
  1. Åpne Finder. I menylinjen øverst på skjermen klikker du på.
  2. Velg Gå til mappe ...
  3. Skriv eller kopier og lim inn det følgende i området som oppgis, og klikk på :
    ~/Library/Logs
  4. Finn og åpne mappen som tilhører programvaren vår.
  5. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1.
  6. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang.

Du kan også sende oss opplysningene og loggfilene ved å bruke skjemaet for å kontakte kundeservice. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i PC-programvaren, under Kontakt ossnettstedet eller i mobilappen – gå til Innstillinger og verktøy og deretter Kundeservice.