Forbindelsesproblemer med Android-mobilappen

Ved å følge disse enkle trinnene, skal du kunne gjenopprette tilkoblingen til programvaren vår på Android-enheten din.

Internettforbindelse

Det virker kanskje åpenlyst, men la oss starte med internettforbindelsen din. Sjekk om du er tilkoblet via WIFI eller mobildatanettverk. Du skal kunne se ikonene på toppen av skjermen din.

Start på nytt:

Neste trinn er å starte Android-enheten din på nytt ved å skru den av og på igjen.

Se etter oppdateringer

Dersom problemene med forbindelsen vedvarer etter å ha startet enheten på nytt, kan du sjekke at du bruker den nyeste appen, ved å gå til.

1. Innstillinger
  2. Apper
  3. Alle og se etter programvaren vår
Installer appen på nytt

Hvis problemet ikke løses etter oppdateringen, prøv å installer appen på nytt. Først må du fjerne appen ved å slette den fra enheten din. Deretter, last den ned igjen og installer på nytt.

Kontakt kundeservice

Hvis problemet fortsetter, send oss følgende informasjon via Kontakt kundeservice-skjemaet, så skal vi se hva vi kan gjøre.

• Feilmelding
  • Mobil-/nettbrettmodell
  • Android-versjon