Problemer ved nedlasting av programvare til Windows og Mac

Hvis du ikke får lastet ned programvaren, kan du prøve det følgende:

• Prøv en annen nettleser (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari osv.) når du skal laste ned installasjonsfilen.
  • Tøm mellomlageret og midlertidige internettfiler. Du finner instruksjoner for dette i denne WikiHow-artikkelen.
  • Lukk programvaren din for nedlastingshåndtering (hvis du har dette), og prøv igjen.

Hvis problemet vedvarer kan du kontakte oss ved å fylle ut skjemaet for å kontakte kundeservice. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i PC-programvaren, under Kontakt ossnettstedet eller i mobilappen – gå til Innstillinger og verktøy og deretter Kundeservice.