Problemer ved nedlasting av programvare til Windows og Mac

Hvis du ikke får lastet ned programvaren, kan du prøve det følgende:

• Prøv en annen nettleser (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari osv.) når du skal laste ned installasjonsfilen.
  • Slett mellomlageret og midlertidige internettfiler. Du finner instruksjoner for dette i denne WikiHow-artikkelen.
  • Lukk programvaren din for nedlastingshåndtering (hvis du har dette), og prøv igjen.

Hvis problemet vedvarer, så er den raskeste og enkleste måten å kontakte oss på gjennom Kontakt kundeservice-skjemaet, ved å gå til:

2. Kontakt oss
Mobilapp

Trykk på Meny (Android) eller Mer (iOS) og deretter: