Ufullstendige automatspill

Når et automatspill blir avbrutt, anbefaler vi å følge denne fremgangsmåten:

Hvis du bruker nettkasinoet eller iOS-appen vår, anbefaler vi deg å først tømme mellomlageret i nettleseren.

Med den nedlastbare programvaren vår kan du stort sett rette feilen ved ganske enkelt å restarte programvaren (dette bør løse problemet umiddelbart, men det kan ta noe tid). Du bør restarte programvaren fra samme enhet som problemet oppsto på.

Hvis det ikke hjelper å restarte programvaren, anbefaler vi å tømme mellomlageret fra programvaren vår:

Hvis du likevel ikke klarer å gjenopprette spillet, kan du sende oss hånd-ID/spill-ID fra runden der spillet ble avbrutt, eller dersom du ikke husker disse opplysningene:

• Navnet automatspillet
  • Dato og tidspunkt
  • Beløpet du satset i det automatspillet

Du kan sende dette til oss med Kontakt kundeservice-skjemaet, som du finner på høyre side av skjermen (hvis du bruker datamaskin) eller ved å bla ned (hvis du er på mobil).

Eventuelt kan du klikke på Hjelp-fanen i datamaskinprogramvaren eller på Innstillinger og verktøy i mobilappen.