Spilleautomaten Jackpot Jester

Det er ikke lett å forbedre klassikerne.

Basert på gamle temabaserte spilleautomater, er Jackpot Jester fortsatt en av våre mest populære automater.

Jackpot Jester består av tre hjul og fem gevinstlinjer. Denne spilleautomaten har to par med hjul. Hovedhjulene med lavere utbetalinger finner du nederst på skjermen din.

Hovedfunksjonen til denne spilleautomaten er Super Game. Når du vinner mer enn 100 og spiller med maks innsats, blir gevinstene dine flyttet til Super Game.

Derfra kan du enten velge å ta ut gevinstene dine eller satse på hjulene som ligger øverst, og som tilbyr enda bedre utbetalinger.