Melde seg på utfordringstilbud

Du må melde deg på enkelte spesialtilbud før du kan benytte deg av dem. Når dette er tilfelle, får du beskjed via e-post, nettstedet vårt eller popup-meldinger.

Du kan enkelt melde deg på slike tilbud på denne måten:

1. Gå til delen Utfordringer på kontoen din.
  2. Velg Åpne for utfordringen du vil delta i.
  3. Velg Start for å melde deg på.

Pass på å alltid gjøre dette før du starter med selve utfordringen, slik at fremdriften din blir registrert.

Her ser du hvordan du finner Utfordringer-vinduet på ulike enheter:

• PC/Mac: Logg inn på programvaren og klikk på Utfordringer-ikonet i menyen til høyre på skjermen.
  • iOS-enheter: Logg inn på mobilappen og klikk på Mer-menyen nederst på skjermen. Velg Utfordringer i menyen.
  • Android-enheter: Logg inn på mobilappen og gå til den utvidede menyen på Android-enheten. Velg Utfordringer i menyen.

I delen Utfordringer finner du også de spesifikke kravene for hver utfordring samt informasjon om premier og andre opplysninger.