Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Overføre midler mellom valutaer

For å flytte midler fra en valuta til en annen, følg disse trinnene:

  1. Gå til kassen og velg Mer-fanen.
  2. Velg Administrer valutaer og deretter Konverter valutaer.
  3. Velg valutaen du ønsker å konvertere fra og tast inn beløpet.
  4. Velg valutaen du ønsker å konvertere til og du vil se tilsvarende beløp.
  5. Hvis alt er stemmer, velg Fortsett-knappen for å gå videre.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler