Forespørsel om personlig informasjon

Kontoinnehavere er berettiget til å spørre om personlig informasjon i forhold til deres kontoer.

Forespørsler foretas ved å bruke vårt Kontakt kundeservice-skjema

Slik finner du en lenke til skjemaet:

Nettsted
  1. Hjelp og kundeservice
  2. Kontakt oss
Programvare på datamaskin
  1. Hjelp
  2. Kontakt kundeservice
Mobilapp

Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS), og deretter:

1. Innstillinger og verktøy
  2. Kundeservice
  3. Kontakt kundeservice

Sammen med forespørselen må du legge ved en kopi av statlig utstedt identifikasjon (f.eks. førerkort, nasjonalt ID-kort eller pass), slik at vi kan bekrefte identiteten din. Dette er for å beskytte personvernet ditt og sikre at vi ikke begår et databrudd ved å foreta en uautorisert videreformidling av din personlige informasjon.