Kort: Slett/oppdater kortinformasjon

Det å endre kortinformasjonen din på nett, er noe du bare må gjøre innimellom, og derfor har vi gjort det så enkelt som mulig for deg.

Så hvis du har tenkt å registrere et nytt kort, eller du bare vil oppdatere din eksisterende informasjon (f.eks. utløpsdato, foretrukket valuta, osv.), går du til kassen og foretar et innskudd.

Hvis det gamle kortet ditt vises som ditt Raske innskudd-alternativ, velger du Flere betalingsmåter, og du kan legge inn den nye informasjonen.

Før du sender inn forespørselen om innskudd, får du opp disse alternativene:

• Gjør dette til min faste Raske innskudd-konto: Velg denne boksen for å gjøre det nye kortet til ditt foretrukne alternativ for fremtidige raske innskudd.
  • Lagre betalingsinformasjon: Velg denne boksen for å legge til det nye kortet ditt i listen med Tidligere brukte måter.

Raske innskudd

Hvis du bruker programvaren vår på en datamaskin og ser en liste med Tidligere brukte måter når du klikker på Gjør et innskudd, har du følgende alternativer:

• Innskudd: Klikk her for å bruke en tidligere brukt måte til å fullføre innskuddet ditt.
  • Fjern: Klikk her for å slette en tidligere brukt måte fra dette vinduet (måten kan fortsatt brukes i fremtiden).
  • Andre betalingsmåter: Klikk her for å se alle andre innskuddsalternativer tilgjengelige for deg.
  • Raske innskudd-alternativer: Klikk her for å se gjennom og endre din foretrukne måte og ditt foretrukne beløp for raske innskudd.

Tidligere brukte måter