ecoPayz: Instruksjoner for innskudd

Følg disse trinnene for å foreta et innskudd med ecoPayz:

1. Logg inn på Stars-kontoen din og gå til kassen.
  2. Under Innskudd velger du Flere betalingsmåter, for å se alle de tilgjengelige alternativene.
  3. Velg ecoPayz.
  4. Velg foretrukket valuta (om nødvendig).
  5. Velg et av de foreslåtte uttaksbeløpene, eller angi et annet beløp i Annet-feltet.
  6. Skriv inn innskuddsbonuskoden (hvis tilgjengelig).
  7. Velg Innskudd-knappen.
  8. Velg Fortsett for å sendes videre til ecoPayz' sikre nettsted.
  9. Logg inn på ecoPayz-kontoen din, eller åpne en ny konto for å fullføre betalingen din.

Når transaksjonen er godkjent, krediteres midlene Stars-kontoen din.