Hva kan vi hjelpe deg med?

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

ecoPayz: Instruksjoner for innskudd (datamaskin)

For å gjøre et innskudd med ecoPayz, følger du disse trinnene:

  1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Gå til kassen og klikk på Gjør et innskudd.
  3. Velg ecoPayz og klikk på Innskudd.
  4. Angi beløpet du ønsker å sette inn, samt bonuskoden (hvis du har en).
  5. Klikk på Send inn for å bekrefte innskuddet.
  6. Fyll ut de nødvendige opplysningene i ecoPayz-vinduet, og klikk på Send inn.

Når transaksjonen er godkjent, overføres midlene til Stars-kontoen din.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler