ecoPayz: Generell informasjon

ecoPayz er en forhåndsbetalt nettkonto som kan brukes til nettbetalinger, blant annet til og fra Stars-kontoen din.

Det er raskt og enkelt å opprette en ecoPayz-konto, og du trenger bare å oppgi noen få personopplysninger, som e-post, navn og adresse.

Du må deretter oppgi økonomisk informasjon for å sette inn penger på ecoPayz-kontoen din. Du kan bruke en bankkonto eller et forhåndsbetalt kort, kredittkort eller debetkort.

Etter det mottar du en e-postbekreftelse med instruksjoner og en aktiveringskode du bruker til å bekrefte kontoen.

Når denne prosessen er fullført, kan du logge inn på kontoen din, godta vilkårene og gjøre et innskudd på Stars-kontoen.

Du kan ta ut penger fra Stars-kontoen din til ecoPayz-lommeboken forutsatt at du har gjort minst ett innskudd med ecoPayz-lommeboken i løpet av de siste tolv månedene.