ecoPayz: feilsøking ved avslått overføring

Det følgende er mulige årsaker til at forespørsler om ecoPayz-overføringer blir avslått:

• ecoPayz-kontoen er knyttet til en annen Stars-konto:
    • Hvis du har to Stars-kontoer med ulike lisenser og vil bruke samme ecoPayz-konto for begge, må du opprette en sekundær valutakonto med ecoPayz, sette inn midler på den og bruke den til å overføre penger til den andre Stars-kontoen din.
    • Hvis du har brukt en ecoPayz-konto med en Stars-konto som ikke er aktiv lenger, kan du melde fra til oss, så skal vi oppheve tilknytningen.
  • Feil informasjon: Sjekk opplysningene du har oppgitt, og prøv igjen.
  • Du har ikke opprettet en ecoPayz-konto: Sjekk at kontoen er ferdig opprettet og aktiv.
  • Ikke nok midler på ecoPayz-kontoen: Sjekk at det er nok penger på kontoen til å dekke transaksjonen.
  • Transaksjonen ble ikke fullført i tide: Pass på å ikke lukke nettleservinduet før transaksjonen er fullført.
  • Midlertidige tilkoblingsproblemer: Prøv igjen om et par timer.