NETELLER: Generell informasjon

For å bekrefte om betalingsmåten er tilgjengelig i ditt land, vennligst logg inn på Stars-kontoen din og gå til kassen.

NETELLER er en meget sikker e-lommebok som gir deg muligheten til å gjøre innbetalinger, utbetalinger og overfør midler via nett.

NETTELLER bruker Secure Socket Layer (SSL) og 128-bit krypteringsnøkler, den høyeste nettleser-krypteringen noe sted på nett. All informasjon lagres bak en sikker brannmur. For mer informasjon om NETTELLER, besøk se sikkerhetsseksjonen på nettsiden vår.

For å registrere seg og få en gratis NETELLER-konto, vennligst besøk registreringssiden på nettsiden deres.

Utvalget av finansieringsalternativer i din NETELLER-konto er avhengig av landet du bor i og inkluderer:

• Innskudd via kort
  • Innskudd via lokalbank
  • Overføring via internasjonale banker

Innskudd via NETELLER til din Stars-konto er gratis så lenge du starter forespørselen fra vår kassen.

For mer informasjon om gebyrer og spesifikke alternativer for innskudd, besøk gebyrdelen på nettsiden til NETELLER.

For å gjøre det mer lettvint er Raske innskudd-funksjonen tilgjengelig ved innskudd med NETELLER.