NETELLER: feilsøking ved avslått overføring

Mulige årsaker til at forespørsler om NETELLER-overføringer blir avslått:

• NETELLER-kontoen ble ikke riktig opprettet, og du har ingen tilgjengelige midler.
  • Du har ikke mottatt et bekreftelsesanrop fra NETELLER.
  • Konto-ID-en, bank-ID-en eller bekreftelseskoden du skrev inn, er feil (hvis du har aktivert totrinnsaktivering på NETELLER-kontoen, må du bruke den sekssifrede godkjenningskoden fra Google Authenticator-appen i stedet for bank-ID-en).
  • NETELLER-kontoen kan være under vedlikehold.

Kontakt NETELLER direkte for å forsikre deg om at det ikke har oppstått problemer med kontoen din.

Hvis problemet vedvarer, anbefaler vi at du bruker en av de andre innskuddsmetodene som er tilgjengelig i kassen.