Nettbankoverføring: Instruksjoner for innskudd

Følg denne fremgangsmåten for å sette over penger fra nettbanken din:

1. Logg inn på Stars-kontoen din og klikk på kassen.
  2. Velg valuta, og trykk på Gjør et innskudd.
  3. Velg alternativet Nettbankoverføring, se gjennom de gjeldende grensene dine, og klikk på Innskudd.
  4. Angi beløpet du vil sette inn, samt bonuskoden (hvis du har en).
  5. Når du er blitt videresendt til bankens nettsted, har du ti minutter på deg til å fullføre godkjenningen før økten blir avbrutt.
  6. Når godkjenningen er gjort, går du tilbake til kassevinduet og klikker på Fortsett for å sjekke at pengene ble overført.

Du mottar også en automatisk e-post der transaksjonsopplysningene bekreftes.