PayPal: Instruksjoner for innskudd

For å bekrefte om betalingsmåten er tilgjengelig i ditt land, logg inn på Stars-kontoen din og gå til kassen.

PayPal er en rask, enkel og sikker måte å sette inn penger på. For å gjøre et innskudd med PayPal hos oss, logg inn på Stars-kontoen din og følg disse enkle stegene:

1. Gå til kassen.
  2. Under Innskudd velger du Flere betalingsmåter, for å se alle de tilgjengelige alternativene.
  3. Velg PayPal.
  4. Velg foretrukket valuta (om nødvendig).
  5. Velg et av de foreslåtte uttaksbeløpene, eller angi et annet beløp i Annet-feltet.
  6. Skriv inn innskuddsbonuskoden (hvis tilgjengelig).
  7. Velg Innskudd-knappen.
  8. Følg instruksjonene på PayPal-skjermen for å godkjenne betalingen.
  9. Klikk på Fortsett for å fullføre transaksjonen.

Midlene bør bli kreditert Stars-kontoen din øyeblikkelig.

Hvis du er interessert i bruke denne metoden, men ikke har konto, kan du opprette en på www.paypal.com.

Du betaler ingen avgifter for å bruke PayPal til å sette inn midler på din Stars-konto. Likevel, er du selv ansvarlig for eventuelle avgifter som belastes av PayPal.