PayPal: instruksjoner for innskudd (datamaskin)

Slik kan du gjøre innskudd med PayPal:

• Logg inn på Stars-kontoen din, og klikk på kassen.
  • Velg valuta, og trykk på Gjør et innskudd.
  • Velg PayPal, se gjennom innskuddsgrensene, og klikk på Innskudd.
  • Angi beløpet du vil sette inn, samt bonuskoden (hvis du har en). Klikk deretter på Send inn.
  • Følg instruksjonene på PayPal-skjermen for å godkjenne betalingen.
  • Klikk på Fortsett for å fullføre transaksjonen.

Midlene bør bli kreditert Stars-kontoen din øyeblikkelig.

Hvis du er interessert i bruke denne metoden, men ikke har konto, kan du opprette en på www.paypal.com. Vi belaster deg ingen gebyrer når du bruker PayPal til å gjøre innskudd, men du står selv ansvarlig for eventuelle gebyrer fra PayPal.