Gjør et innskudd med paysafecard

For å gjøre et innskudd med paysafecard, må du registrere en "paysafecard"-konto. Hvis du ikke allerede har brukt denne tjenesten, kan du opprette en gratis paysafecard-konto på bare noen få minutter.

Vennligst besøk nettsiden for paysafecard:

https://my.paysafecard.com/mypins-psc/login.xhtml

Etter at du har opprettet 'min paysafecard'-konto, kan du gjøre et innskudd fra Kassen:

1. Trykk på 'Gjør et innskudd', velg paysafecard og trykk deretter på 'Innskudd'
    Angi beløpet og trykk 'Send inn'
  2. Nettsiden for paysafecard vil da åpne seg. Angi brukernavn og passord under 'Betal med min paysafecard-konto'-seksjonen
  3. Tast inn PIN-koden på 16 siffer fra ditt paysafecard som du har kjøpt
  4. Trykk på 'Betal nå' og deretter 'OK'. Du blir returnert til kassen, trykk på 'Lukk vindu'-knappen som dukker opp om alt ble behandlet.
  5. Trykk 'Fortsett' for å behandle transaksjonen og midlene dine blir umiddelbart kreditert din Stars-konto.

Vennligst husk at du har 10 minutter på å fullføre transaksjonen etter du har satt i gang.