Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

QIWI Wallet: Bekreftelsesprosess

I QIWI Wallet er det påkrevd at spillere bekrefter sin identitet. For å gjøre det må du taste inn følgende informasjon i skjemaet på siden for betalingsbekreftelse, etter å ha foretatt innskuddet:

  • Fullt navn
  • Fødselsdato
  • Passnummer

Hvis du ikke fyller inn informasjonen, vil skjemaet fortsette å dukke opp etter hvert innskudd med QIWI Wallet.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler