Skrill: instruksjoner for innskudd (datamaskin)

Hvis du ikke har en Skrill-konto, kan du gå til Skrill-nettstedet eller velge Åpne konto-koblingen fra Skrill-innskuddsskjermen.

Hvis du allerede har en Skrill-konto, følger du denne fremgangsmåten:

1. Gå til kassen, velg foretrukket valuta, og velg Gjør et innskudd.
  2. Velg Skrill, se gjennom innskuddsgrensene, og trykk på Gjør innskudd.
  3. Skriv inn e-postadressen som er registrert på Skrill-kontoen din, og ønsket innskuddsbeløp samt bonuskode (hvis aktuelt).
  4. Trykk på Send.
  5. Når du er blitt videresendt til Skrill-nettstedet, logger du på kontoen din.
  6. Velg betalingsmåten du vil bruke, og trykk på Bekreft.
  7. Når du har mottatt en bekreftelse, trykker du på Bekreft igjen.
  8. Velg Returner til forhandler og deretter Lukk vindu.

Du har ti minutter på deg til å fullføre overføringen. Hvis transaksjonen får tidsavbrudd, returneres midlene til Skrill-kontoen din, og du må starte på nytt og følge instruksjonene over.