NETELLER: Grenser for innskudd og uttak

For å se gjennom dine nåværende innskuddsgrenser, følger du disse trinnene:

1. Gå til kassen.
  2. Klikk på Gjør et innskudd.
  3. Velg NETELLER fra de tilgjengelige innskuddsalternativene, for å se over grensene dine.
  4. Lukk Innskudd-vinduet for å gå tilbake til kassen.

For å se gjennom dine nåværende uttaksgrenser, følger du disse trinnene:

1. Gå til kassen.
  2. Klikk på Uttak.
  3. Skriv inn hvilket som helst beløp over $ 1 i Be om uttaksbeløp-feltet og klikk på Neste.
  4. Velg NETELLER fra de tilgjengelige uttaksalternativene, for å se over grensene dine.
  5. Klikk på Avbryt for å gå tilbake til kassen.