Kort: Generell informasjon (VISA fra Entropay)

Entropay er en nettkonto som gir deg et forhåndsbetalt virtuelt VISA-kort fra Entropay. Du kan bruke kortet overalt der VISA aksepteres på nett, uten å måtte avsløre kredittkortopplysningene dine.

Du kan raskt opprette en Entropay-konto på https://www.entropay.com.

Når du har registrert deg, kan du knytte kreditt- eller debetkort til kontoen eller sette over penger med bankoverføring. Når du kjøper noe med VISA-kort fra Entropay, belastes automatisk kortet som er knyttet til kontoen, eller selve Entropay-saldoen.

Vi tar ikke gebyr for Entropay-transaksjoner, men det kan hende at Entropay-gebyrer tilkommer.

Entropay-uttak er bare tilgjengelig i kassen hvis du har gjort et Entropay-innskudd i løpet av de siste 12 månedene.