Windows-feil «Klienten kan ikke startes» – DirectX-forespørsel

Det er til stor hjelp hvis du kan sende oss en diagnostisk DirectX-rapport, så vi kan se om det finnes konfigurasjonskonflikter mellom systemet ditt og programvaren.

Slik kjører du rapporten:

1. Bruk denne tastekombinasjonen på tastaturet: Windows + R-knappene samtidig.
  2. I Åpne- eller Kjør-feltet skriver du dxdiag, før du trykker på ENTER.
  3. Klikk på OK.
  4. Når den diagnostiske DirectX-rapporten er kjørt, klikker du på Lagre all informasjon ....
  5. Lagre filen på skrivebordet ditt.

Du kan sende rapporten til oss via skjemaet for å kontakte kundeservice. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i programvaren på datamaskin eller under Kontakt oss på nettstedet vårt.