Frakobling når jeg spiller i Windows

Dersom forbindelsen kun er dårlig på nettstedet vårt, eller dette har vært et tilbakevendende fenomen, er det mulig det er stabilitetsproblemer som ikke vises på de fleste andre nettsteder og apper. Vi hjelper deg gjerne med å identifisere og løse problemet, og da trenger vi informasjon om systemet ditt samt internettforbindelsen.

• Operativsystem (dvs. Windows XP, Vista, 10 osv.)
  • Prosessor (dvs. Pentium 4, 2,4 GHz osv.)
  • Systemminne (dvs. 512 MB, 1 GB, 2 GB osv.)
  • Tilkoblingstype (dvs. telefonmodem, kabel, DSL, satellitt osv.)
  • Internettleverandør (selskapet som leverer internett til deg)
  • Ruter/modem (dvs. Dlink DI-624, Linksys WRTG54GS osv.)

Vi trenger også loggfilene og en nettverksstatusrapport fra programvaren vår. Det er best å kjøre nettverksstatusrapporten når du mister forbindelsen til nettstedet.

For å kunne sende oss nettverksstatusrapporten må du (for nyere Windows-versjoner enn XP) starte administratormodus (gå til trinn 1 under hvis du har XP) for at programvaren skal kunne lagre nettverksstatusrapporten. Klikk på snarveien til pokerklienten på skrivebordet og velg Kjør som administrator. Hvis du ikke ser dette alternativet, er ikke Windows-kontoen din administrator. I så fall må du be administratoren om å logge på datamaskinen.

Dette gjør du når programmet er lastet inn:

1. Klikk på Hjelp.
  2. Velg Vis nettverksstatus.
  3. Når dialogen vises, klikker du på Rapport-knappen. Da lagres rapporten i programvarens innstillingsmappe.

Slik sender du rapporten og loggfilene:

1. Åpne hovedlobbyen.
  2. Gå til Hjelp.
  3. Gå til Åpne mappen med mine innstillinger.
  4. Finn filen NetworkStatusReport.log, NetworkStatusReport eller NetworkStatus.txt, og kopier og lim den inn på skrivebordet.
  5. Åpne hovedlobbyen igjen.
  6. Gå til Hjelp og Loggfiler.
  7. Velg ZIP og LAGRE.
  8. Lagre filen på skrivebordet ditt (du må kanskje navigere til skrivebordet da standardplasseringen er programvarens mappe for innstillinger).

Velg nettverksstatusrapporten og ZIP-filen på skrivebordet ditt og send dem til oss ved å bruke Kontakt kundeservice-skjemaet. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i programvaren eller under Kontakt oss på nettstedet vårt.