Årsaken til at man må sende verifiseringsdokumenter

Som ledd i de lisensmessige og juridiske forpliktelsene våre må vi innhente spesifikk informasjon fra kundene våre for å sikre at vi har bevis på kundens alder, identitet og adresse.

Når du sender dokumentene dine til oss, får du ekstra fordeler som spiller, som raskere behandling av overføringer samt høyere grenser for innskudd og uttak.

Du kan laste opp dokumentene ved å bruke Kontakt oss-skjemaet, som du finner enten på høyre side av skjermen (hvis du bruker datamaskin) eller ved å rulle ned (hvis du bruker mobil).

Der velger du:

• Kategori > Kontosikkerhet og bekreftelse
  • Underkategori > Last opp dokumenter

Eventuelt kan du, når du er logget på programvaren, gå til: Hjelp > Kontakt kundeservice / Åpne kontakt kundeservice-skjema