Grunner til at vi må bekrefte dokumentene

Som et ledd i våre lisensmessige og juridiske forpliktelser, er vi forpliktet til å innhente spesifikk informasjon fra kundene våre, for å sikre at vi har bevis på kundens alder, identitet og adresse.

Når du sender dokumentene dine til oss, får du ekstra fordeler som spiller, som raskere behandling av overføringer samt høyere grenser for innskudd og uttak. Du kan sende dokumentene via skjemaet for å kontakte kundeservice.

Slik finner du en kobling til skjemaet:

Nettside og PC-klient

Hjelp → Kontakt oss

Mobilapp

Meny (Android) eller Mer (iOS), deretter:

Innstillinger og verktøy → Kundeservice → Kontakt kundeservice

Når skjemaet er åpnet, velger du:

• Kategori: Kontosikkerhet og verifisering
  • Underkategori: Last opp dokumenter