Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Sende verifiseringsdokumenter

Du sender dokumentene til oss ved å følge denne fremgangsmåten:

For mobil:

  1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Trykk på Meny-knappen (Android) eller -knappen (iOS).
  3. Velg Innstillinger og verktøy.
  4. Kundeservice
  5. Kontakt kundeservice
  6. Velg kategorien Kontosikkerhet og bekreftelse og underkategorien Last opp dokumenter.
  7. Legg ved dokumentene.
  8. Skriv Account Verification i emnelinjen.
  9. Trykk på Send.

For datamaskin:

  1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Åpne Hjelp-menyen.
  3. Velg Kontakt kundeservice > Åpne Kontakt kundeservice-skjemaet
  4. I vinduet som dukker opp, velg kategorien Kontosikkerhet og bekreftelse og underkategorien Last opp dokumenter.
  5. Legg ved dokumentene.
  6. Skriv Account Verification i emnelinjen.
  7. Trykk på Send.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler