Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Bytte e-postadresse

Hvis du vil oppdatere e-postadressen din, logger du på Stars-kontoen din og følger denne fremgangsmåten:

Programvare på datamaskin:

  1. Klikk på Innstillinger.
  2. Klikk på Kontoopplysninger.
  3. Klikk på E-post.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen.
  5. Klikk på Bruk.

Email address updating steps

Mobilapp:

  1. Gå til Meny (Android) eller Mer (iOS).
  2. Velg Innstillinger og verktøy.
  3. Gå til Konto.
  4. Velg Endre e-post.
  5. Skriv inn den nye e-postadressen.
  6. Klikk på OK.

En firesifret bekreftelseskode sendes automatisk til den nye e-postadressen din. Når du har koden, går du tilbake til seksjonen på kontoen din der du byttet e-postadresse, og trykker på Bekreft e-postadresse.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler