Kan ikke koble til på Windows: Feil -2/83

Feilmeldingen du ser, vises vanligvis når en proxy-server eller sikkerhetsprogramvare som er installert på datamaskinen din, blokkerer port 80. Denne porten er nødvendig for å fullføre oppdateringen.

Følg trinnene nedenfor for å løse problemet:

1. Start datamaskinen på nytt, og skru av og på nettverksutstyr du bruker (f.eks. modem, ruter osv.).
  2. Når datamaskinen er restartet, sjekk du at du har internettforbindelse.
  3. Åpne programmet igjen.

Hvis dette ikke løser problemet, må du konfigurere brannmuren.

Hvis du fortsetter å oppleve problemer etter å ha gjort disse endringene, la oss få følgende informasjon:

1. Er du koblet til via en proxy-server eller VPN (hvis du er det, vennligst send oss så mye informasjon som mulig)?
  2. Spesifiser navnet og versjonen til sikkerhetsprogramvaren du måtte bruke
  3. Tilkoblingstype (eksempelvis fiber, DSL, satellitt osv.).
  4. ISP (internettleverandør, navnet på selskapet som leverer internettjenesten)
  5. Loggfilene fra programvaren vår.