Kan ikke koble til på Windows: Feil -2/83

Feilmeldingen du ser, vises vanligvis når en proxy-server eller sikkerhetsprogramvare som er installert på datamaskinen din, blokkerer port 80. Denne porten er nødvendig for å fullføre oppdateringen.

Du kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Start datamaskinen på nytt, og skru av og på nettverksutstyr du bruker (dvs. modem, ruter osv.).
  2. Når datamaskinen er restartet, sjekker du at du har internettforbindelse.
  3. Åpne programmet igjen.

Hvis dette ikke løser problemet, bør du konfigurere brannmuren din. Prosessen blir noe sånt som dette, men plasseringen varierer fra brannmur til brannmur:

1. Åpne brannmuren (dobbeltklikk på brannmurikonet ved klokken i Windows, eller finn den i Start-menyen).
  2. Klikk på Programmer-fanen (eller finn programlisten i brannmurens kontrollpanel).
  3. Det finnes mange elementer i programlisten:

PokerStars

Detaljer
  • PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (kun .NET)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Full Tilt

Details
  • FullTilt.exe
  • FullTiltUpdate.exe
  • FullTiltOnlineUpdate.exe
  • FullTiltCommunicate.exe
  • FullTiltBr.exe
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

For hver av disse endrer du tillatelsene til Tillat alle eller tilsvarende for ubegrenset tilgang. Lukk brannmuren og restart datamaskinen.

Hvis du fortsatt har problemer med å bruke nettstedet etter å ha gjort disse endringene, så si ifra dersom du kobler til via en proxy-server eller VPN.

I tillegg ber vi deg sende oss følgende informasjon:

1. Navnet på og versjonen til sikkerhetsprogramvare du måtte bruke
  2. Tilkoblingstype (dvs. telefonmodem, kabel, DSL, satellitt osv.)
  3. ISP (Internet Service Provider) (navnet til internettleverandøren din)
  4. Loggfilene fra programvaren vår

Under ser du hvordan du finner disse filene manuelt på datamaskinen din:

For Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10:

Detaljer
  1. Trykk på Windows-tasten + R (samtidig).
  2. Skriv eller kopier og lim inn det følgende i området som oppgis, og klikk på Enter:

%USERPROFILE%\AppData\Local

3. Finn og åpne programvaremappen.
  4. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1.
  5. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang.

For Windows XP:

Detaljer
  1. Dobbeltklikk på Min datamaskin på skrivebordet ditt eller i Start-menyen.
  2. Dobbeltklikk på C: for å se harddisken.
  3. Dobbeltklikk på Programfiler.
  4. Rull ned og dobbeltklikk på mappen til programvaren vår.
  5. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1.
  6. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang.

Du kan sende loggfilene og opplysningene til oss via skjemaet for å kontakte kundeservice. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i programvaren på datamaskin eller under Kontakt oss på nettstedet vårt.