Kan ikke kjøre installasjonsfilen i Windows

Problemet har vanligvis en av to årsaker:

• Aggressiv programvare for virusbeskyttelse
  • En ødelagt, delvis nedlasting i mappen Midlertidige internettfiler

VIKTIG: Hvis nettleseren din er stilt inn for automatisk pålogging på bestemte nettsteder (f.eks. e-post, shoppingsteder, forum osv.), bør du sjekke at det kun er krysset av i alternativet for å slette midlertidige filer (cache/mellomlager) når du fullfører trinnene.

Du finner en fullstendig oversikt over trinnene du må ta i ulike nettlesere, på Wikihow-nettstedet.

Når trinnene på Wikihow-nettstedet er fulgt, sletter du eventuelle fullstendige nedlastinger av PokerStarsInstall.exe ved å følge instruksjonene under:

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.
  2. Skriv cmd.
  3. Trykk på Enter.
  4. Skriv de følgende kommandoene (trykk på Enter etter hver linje):
  5. CD \
  6. DEL /S PokerStarsInstall.exe

Til slutt må du midlertidig deaktivere antivirus-programvaren. Det er trygt å laste ned programvaren vår mens virusbeskyttelsen din er midlertidig deaktivert.

Prøv deretter å laste ned og installere programvaren igjen. Når programvaren vår er installert, aktiverer du antivirus-programvaren igjen.