Finne kampanjer, utfordringer og innskuddstilbud

Kampanjer

Gå til Kampanjer-delen på nettsiden vår for informasjon om alle tilbudene vi for øyeblikket kjører, i tillegg til deres vilkår.

Du finner også denne informasjonen i spillobbyen i skrivebordsversjonen av programvaren vår.

Utfordringer

Detaljer om tilbud på utfordringer finner du ved å gå til Utfordringer- eller Oppdrag-delen på kontoen din.

Hvis du bruker vår mobilapp, må du åpne Mer (iOS) eller den utvidbare menyen (Android) for å se utfordringene dine.

Innskuddsalternativer

Du kan alltid se detaljer om våre innskuddstilbud i skrivebordsversjonen av programvaren vår. Gå til: Min StarsBonuserFrigjør bonuser

Og husk at du alltid må følge med på nyhetsbanneret helt nederst i spillobbyen, og push-varsler på mobilenheter, for oppdateringer og tilbud.