Konfigurering av brannmuren slik at programvaren vår kan kobles til serveren

Riktig konfigurering av brannmuren er viktig for at programvaren vår skal kunne kobles til serveren.

I brannmurens kontrollpanel finnes den en liste med programmer samt tillatelser for hver programfil. Tillatelsen angis som standard den første gangen du kjører programmet vårt bak brannmuren. Du blir spurt om hva du vil gjøre, og hvis du trykker på OK og godtar anbefalingen, blir programmet blokkert.

For å endre dette må du finne listen med programmer og angi tillatelser for dem ved å velge Tillat alle eller tilsvarende for ubegrenset adgang. Prosessen blir noe som det følgende, men plasseringen er forskjellig fra brannmur til brannmur:

1. Åpne brannmurens kontrollpanel (ofte dobbeltklikker du på brannmurikonet ved Windows-systemklokken eller finner det i Start-menyen).
  2. Klikk på Programmer (eller finn programlisten på en annen måte).
  3. Du finner de følgende elementene i programlisten:

PokerStars

Details
  • PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (kun .NET)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Full Tilt:

Details
  • FullTilt.exe
  • FullTiltUpdate.exe
  • FullTiltOnlineUpdate.exe
  • FullTiltCommunicate.exe
  • FullTiltBr.exe
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

For hver av disse bør det holde å endre Blokker alle til Tillat alle (eller de minst restriktive tillatelsene) for å få tilgang til nettstedet. Instruksjonene for dette varierer, og hvis du trenger mer hjelp, bør du kontakte den du kjøpte brannmurprogramvaren av.