Instruksjoner for kjøp av lekepenger

Freemium er et lekepenger-produkt som gjør det mulig å kjøpe lekepenger gjennom PC-programvaren og mobilappen vår.

Du kan bruke ulike betalingsmåter når du kjøper lekepenger. Lekepenger har ingen pengeverdi.

Du kan kjøpe lekepenger ved å følge instruksjonene under.

Datamaskiner:

1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. For de fleste lisenser finnes det to måter å åpne lekepenger-kassen på:
    • Gå til kassen med ekte penger, sjekk at delen Oppsummering er valgt, og klikk på Kjøp i delen Lekepenger.
    • Eventuelt kan du åpne Verktøy-menyen og velge Overføringer og handel  > Kjøp lekepenger.
  3. Velg ønsket lekepengepakke.
  4. Velg foretrukket betalingsmåte og oppgi betalingsopplysninger.
  5. Klikk på Send inn for å fullføre kjøpet.

Mobilenheter:

1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Sjekk at Lekepenger er valgt i lobbyen på startskjermen, og trykk på Kjøp sjetonger-knappen der.
  3. Velg ønsket lekepengepakke.
  4. Velg foretrukket betalingsmåte og oppgi betalingsopplysninger.
  5. Trykk på Send inn for å fullføre kjøpet.

Når betalingen er bekreftet, ser du en dialog med status for transaksjonen. Når du er blitt kreditert sjetongene, mottar du også en e-postbekreftelse.