Bruke spillbilletter

En spillbillett er en spesiell billett som brukes til å låse opp en øyeblikkelig bonus. Spillbilletter kan ikke brukes til å melde seg på turneringer.

Når du har en spillbillett, vil et hurtigvindu dukke opp på skjermen din. For å bruke den, trykk på Spill nå i hurtigvinduet eller følg disse trinnene:

Programvare på datamaskin
  1. Åpne Min Stars i menyen i hovedlobbyen.
  2. Trykk på Premiespill-widgeten.
  3. Velg Spillbillett.

Følg disse trinnene for å bruke spillbilletten på datamaskin

Mobilapp
  1. iOS: Velg Min Stars nederst på hjem-skjermen.
    Android: Åpne den ekspanderende menyen på venstre side av skjermen og trykk deretter på Min Stars.
  2. Åpne Premiespill-widgeten.
  3. Velg Spillbillett.

Følg disse trinnene for å bruke spillbillett på mobilen

Nettapp
  1. Velg Konto og åpne Min Stars fra menyen.
  2. Åpne Premiespill-widgeten.
  3. Velg Spillbillett.

Følg disse trinnene for å bruke spillbillett på nettsiden

Finn spillbilletten du ønsker å bruke (dersom du har mer enn én) og trykk på +-symbolet for å utvide fanen. Velg deretter SPILL NÅ! for å aktivere billetten og motta belønningen .

På noen applikasjoner eller enheter, er det ikke sikkert du får se eller bruke spillbillettene dine. Hvis problemet vedvarer kan du kontakte oss ved å fylle ut skjemaet for å kontakte kundeservice. Slik finner du en kobling til skjemaet:

Programvare på nettsiden og datamaskin
  1. Hjelp
  2. Kontakt oss
Mobilapp

Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS), og deretter:

1. Innstillinger og verktøy
  2. Kundeservice
  3. Kontakt kundeservice

Hvis du bruker PokerStars Next Gen-appen, trykke på konto-knappen for å starte kontopanelet og velg deretter Hjelp Kontakt kundeservice.