Kunngjøring: Et høyt antall forespørsler (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Spiller som kommer tilbake etter sletting av data som følge av GDPR

Når kontoen er stengt og personlig informasjon er fjernet som følge av personvernforordningen (GDPR), vil ikke kontoinformasjonen lenger være tilgjengelig.

Du må kanskje registrere en ny konto på nettsiden vår (underlagt begrensninger).

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler