Stars-kontoer og GDPR

Den aktive kontoen din blir ikke påvirket av GDPR (EUs personvernforordning).

Forordningen gjelder kun for spillere som ikke lenger ønsker å bruke Stars-kontoen sin og tjenestene våre. Etter en viss periode fjerner vi derfor opplysningene i inaktive kontoer. Spillerne trenger ikke å foreta seg noe i noen av disse tilfellene.

Hvis du bestemmer deg for å slutte å bruke tjenestene våre, sletter vi etter en periode personopplysningene dine fra databasen vår slik at vi ikke lenger har tilgang til dem. Vi beholder ikke personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for formålet vi opprinnelig ba om opplysningene til (dersom ikke andre juridiske plikter har forrang i henhold til lisensvilkårene våre).