Feilmelding: «Du er logget på en annen datamaskin ...»

Hvis du prøver å logge på fra en datamaskin eller mobilenhet og mottar feilmeldingen «Du er logget på en annen datamaskin ...», har du et problem som kalles hengende innlogging.

Det er vanligvis et problem for spillere som forblir logget på kontoen og deretter blir koblet fra på grunn av omstart av serveren. Dette er også et vanlig problem for spillere som bruker mobilappen eller nettleserprogramvaren vår og lukker appen uten å klikke på Logg ut.

Hvis du bruker mobilappen eller logger på via nettstedet vårt, må du passe på å alltid klikke på Logg ut før du lukker programmet eller appen. Du kan løse problemet ved å bruke Kontakt kundeservice-skjemaet til å kontakte oss sånn at vi kan logge deg ut manuelt. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i PC-programvaren, under Kontakt ossnettstedet eller i mobilappen – gå til Innstillinger og verktøy og deretter Kundeservice.