Øyeblikkelige bonuser – forklaring av overgivelsesverdi

Du kan se detaljene om den øyeblikkelige bonusen din for mer informasjon om spillene den øyeblikkelige bonusen er kvalifisert for, Redemption Points du må tjene for å få ut kontanter, gjeldende fremdrift og utløpsdato.

Hvis, av en eller annen årsak, du vil overgi den øyeblikkelige bonusen, kan du gjøre dette ved å følge instruksjonene under:

Programvare på datamaskin

1. Min Stars
  2. Bonuser
  3. Øyeblikkelige bonuser
  4. Trykk på den aktive øyeblikkelige bonusen og velg Overgi.

Instruksjoner fra PC-klienten om hvordan du overgir en øyeblikkelig bonus, finner du ved å gå til Min Stars og klikke på bonuser

Mobilapp

1. Min Stars
  2. Bonuser
  3. Administrer bonuser
  4. Trykk på den aktive øyeblikkelige bonusen og velg Overgi.

Instruksjoner fra mobilklienten om hvordan du overgir en øyeblikkelig bonus, finner du ved å gå til Min Stars og klikke på Bonuser

Nettapp

1. Konto
  2. Min Stars
  3. Bonuser
  4. Trykk på den aktive øyeblikkelige bonusen og velg Overgi.

Instruksjoner fra nettklienten om hvordan du overgir en øyeblikkelig bonus, finner du ved å gå til Min Stars og klikke på bonuser

Verdien av å «gi opp» beregnes som beløpet det opprinnelig kostet å kjøpe bonusen, minus alle tap fra den øyeblikkelige bonusen som ble utstedt opprinnelig.

En popup-melding vil informere deg om verdien i ekte penger du vil motta hvis du velger å overgi den. Nå kan du avbryte handlingen eller trykke på OK.

Enkelte øyeblikkelige bonuser består av kun bonusbeløpet, og derfor er det ingen saldo med ekte penger å refundere til kontoen din. Hvis den øyeblikkelige bonusen krevde kjøp av ekte penger, vil den overgitte verdien umiddelbart krediteres saldoen din med ekte penger.