Kontakte kundeservice via livechat

Livechat er en fantastisk ressurs for spillere, og er ideell når en trenger et raskt svar på noe.

Men, livechat-funksjonen har begrenset tilgjengelighet (avhengig av tidligere innskuddshistorikk for ekte penger, lokasjon, språkpreferanser og innstillinger).

Vi vet hvor viktig direkte kundeservice er, og derfor jobber vi med å utvide funksjonen.

Hvis tilgjengelig, logg inn og gå til:

Nettsted
  1. Konto
  2. Hjelp
  3. Livechat med kundeservice (chat)
PC/Mac
  1. Hjelp
  2. Livechat med kundeservice
Mobil

Velg Meny (Android) eller Mer (iOS), og deretter:

1. Innstillinger og verktøy
  2. Kundeservice
  3. Livechat med kundeservice

Velg emne og skriv spørsmålet ditt i det aktuelle feltet, og klikk på CHAT. Hvis en kundemedarbeider er tilgjengelig, starter chatten med en gang, og du kan ta det derfra.

Det er mulig alle våre kundemedarbeidere er opptatt. Hvis det er tilfellet, blir du videresendt til kontaktskjemaet vårt, og vi tar kontakt med deg så fort vi kan.

Vårt Kontakt kundeservice-skjema er trygt og enkelt å bruke. Så, hvis livechat er utilgjengelig, er dette den beste måten å kontakte oss på. Du finner det ut under Hjelp og kundeservice (på datamaskin) eller under Kundeservice (på mobil).