Forsinkelser eller treg forbindelse ved spill

Hvis det er forsinkelser i programvaren vår når du spiller, er det mulig at forbindelsen ikke er stabil. Dette oppdager du vanligvis ikke på andre nettsteder og apper. Send følgende informasjon til oss, så skal vi prøve å hjelpe deg:

• Operativsystem (dvs. Windows XP, Vista, Mac OSX osv.)
  • Prosessor (dvs. Pentium 4, 2,4 GHz osv.)
  • Systemminne (dvs. 512 MB, 1 GB, 2 GB osv.)
  • Tilkoblingstype (dvs. telefonmodem, kabel, DSL, satellitt osv.)
  • Internettleverandør (selskapet som leverer internett til deg)
  • Ruter/modem (dvs. Dlink DI-624, Linksys WRTG54GS osv.)

Det er også behjelpelig dersom du legger ved Network Status Report fra programvaren vår (det er best å kjøre denne rapporten når du mister forbindelse til siden):

1. Åpne programvaren og klikk på Hjelp.
  2. Velg Vis nettverksstatus.
  3. Når dialogboksen åpnes, klikker du på Rapport.

Denne rapporten lagres i mappen med innstillingene dine, så du må finne den og sende den til oss sammen med opplysningene vi ba om over. Du kan raskt finne denne rapporten ved å gå til hovedlobbyen og trykke på:

1. Hjelp
  2. Åpne mappen Mine innstillinger

Filnavnet er NetworkStatusReport.log – du kan sende den til oss via skjemaet for å kontakte kundeservice. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i PC-programvaren , under Kontakt ossnettstedet eller i mobilappen – gå til Innstillinger og verktøy og deretter Kundeservice.

Når vi har mottatt opplysningene over, skal vi be en av de tekniske spesialistene våre om å ta en grundig titt på saken og gi deg en tilbakemelding.