Ledertavler – generell informasjon

Med denne funksjonen får du mer informasjon om resultatene dine, med fokus på de som er mest relevante for spillopplevelsen din. Du kan også sammenligne dine egne og andre spilleres resultater.

For eksempel kan du finne informasjon om daglige hender du har vunnet i cash games, showdowns du har vunnet, daglige Sit & Go-utbetalinger og -gevinster, ukentlige MTT-utbetalinger osv. Du får ikke premier for plasseringen din på disse ledertavlene.

Vi har planer om å utvikle og utvide denne funksjonen videre i fremtiden for å inkludere flere eksisterende og nye ledertavler. Når det er sagt, vil du legge merke til at du kun ser ledertavlene som er mest relevante for deg. Slik finner du en lenke til ledertavlene:

PC/Mac

Du finner lenken til ledertavlene til høyre i hovedlobbyen.

Mobil

1. Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS).
  2. Velg Ledertavler.

Som med alt innholdet vårt er tilbakemeldinger fra deg svært viktig for oss. Hvis du har forslag til hvordan opplevelsen med ledertavlene kan bli bedre, kan du skrive en tilbakemelding på skjemaet for å kontakte kundestøtte, så sender vi den videre til avdelingen som har ansvar for å gå gjennom den.

Slik finner du en lenke til skjemaet: