Finne ledertavler i lobbyen

Du får tilgang til Ledertavler-funksjonen vår via hovedlobbyen, ved å åpne «Ledertavler»-appen, rett ovenfor «Min Stars»-menyen (øverst til høyre i lobbyen). Hvis du bruker en mobil enhet, åpner du app-menyen (øvre venstre hjørne på Android eller «Mer»-menyen i iOS) og velger «Ledertavler».

Du vil se dine mest relevante resultater i den øvre seksjonen. Hvis du er på jakt etter en spesifikk ledertavle, er det bare å bla i listen og klikke på navnet til listen for å se den i et eget vindu i sin helhet.