Sende loggfiler på Windows eller Mac

Hvis du har problemer med programvaren vår eller Stars-kontoen din, kan vi be deg om å sende oss loggfilene fra programvaren. Deretter kan vi undersøke loggfilene og se etter feilmeldinger eller indikatorer på hva som forårsaker problemet, og gi deg hjelpen du trenger.

Slik finner du loggfilene:

1. Last ned programvaren vår. (Obs! Du trenger ikke å logge på for å utføre dette trinnet).
  2. Trykk på Hjelp i lobbyen (klikk først på Mer hvis du ikke ser knappen).
  3. Velg Loggfiler (ta med Stars-ID og informasjon om hvorfor du sender loggfilene).
  4. Klikk på Send loggfiler. Da sendes automatisk loggfilene og forklaringen din til oss.

Alternativt kan du lagre loggfilene som en ZIP-fil ved å klikke på ZIP og LAGRE-knappen, så lagres loggfilene automatisk som en .zip-fil på harddisken din. For å gjøre dette følger du disse instruksjonene:

1. Åpne lobbyen.
  2. Gå til Hjelp.
  3. Gå til Loggfiler.
  4. Velg ZIP og LAGRE.
  5. Lagre filen på skrivebordet ditt.

Du kan sende loggfilene til oss via skjemaet for å kontakte kundeservice. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i PC-programvaren under Kontakt ossnettstedet eller i mobilappen – gå til Innstillinger og verktøy og deretter Kundeservice.