Sende loggfiler på Windows eller Mac

Hvis du opplever problemer med programvaren vår eller Stars-kontoen din, send oss loggfilene fra programvaren. Vi kan da undersøke loggfilene og se etter feilmeldinger eller indikatorer på hva som forårsaker feilen, og gi deg hjelpen du trenger.

Det er viktig at du sender oss disse filene så fort som mulig, siden de overskrives i løpet av 48 timer.

For å hente loggfilene, last inn programvaren vår (innlogging er ikke påkrevd for å gjøre dette), deretter velger du:

Hjelp → Loggfiler (ta med Stars-ID og informasjon om hvorfor du sender loggfilene) → SEND LOGGFILER

Dette vil da automatisk sende loggfilene og forklaringen din til oss.

Alternativt kan du lagre loggfilene som en ZIP-fil ved å velge ZIP og LAGRE. Dine loggfiler vil deretter bli lagret som en .zip-fil på harddisken din. For å gjøre det, åpne lobbyen og deretter:

Hjelp → Loggfiler → ZIP og LAGRE

Lagre filen på skrivebordet ditt, du må kanskje navigere til skrivebordet da standardplasseringen er mappen for innstillinger.

Send oss loggfilene via kontaktskjemaet du finner her:

Nettsted
  1. Hjelp og kundeservice
  2. Kontakt oss
PC/Mac
  1. Hjelp
  2. Kontakt kundeservice

For å se en instruksjonsvideo (kun på engelsk), trykk på play!