Familie eller venner som oppretter Stars-konto

Vi vil gjerne at venner og familie skal bli en del av fellesskapet og spille på nettstedet vårt. Alt de trenger å gjøre, er å opprette en Stars-konto med sitt virkelige navn og bruke sin egen e-postadresse.

Man kan opprette konto ved å klikke på Bli med-knappen på nettstedet vårt. Alternativt kan man laste ned programvaren vår ved å gå til Last ned og spill-delen av nettstedet vårt. På innloggingsskjermen finnes det et alternativ for å opprette en ny konto.

Hvis vedkommende som oppretter kontoen, mottar en melding der det står at ingen flere kontoer kan opprettes, bør denne kontakte oss og oppgi Stars-ID-en til andre personer i samme husholdning som bruker samme enhet(er).