Flere kontoer er ikke tillatt

Vi lar spillerne våre ha kun én Stars-konto, siden det er en viktig del av poker å motstanderens for deretter å utnytte den til din fordel. Hvis noen spiller under et nytt kontonavn, er ikke dette mulig. «Én konto per spiller»-regelen er laget for å beskytte til spillene våre.

Når du først har opprettet an konto, må du beholde Stars-ID-en du velger, så tenk deg godt om før du bestemmer deg. Du må logge inn med din Stars-ID og passordet ditt i av programvaren vår.