Frakobling når jeg spiller på en Mac

Dersom forbindelsen kun er dårlig på nettstedet vårt, eller dette har vært et tilbakevendende problem, er det mulig det er stabilitetsproblemer som ikke vises på de fleste andre nettsteder og apper. Vi hjelper deg gjerne med å identifisere og løse problemet, og da trenger vi informasjon om systemet ditt samt internettforbindelsen.

• Operativsystem (f.eks. Mac OSX-versjon)
  • Dataprosessor-type, for eksempel G3, G4, Intel Core2Duo 2.4 GHz osv. (Du kan finne denne informasjonen ved å trykke på Apple-symbolet oppe til venstre på skjermen og velge Om Mac-en)
  • Systemminne (dvs. 512 MB, 1 GB, 2 GB osv.)
  • Tilkoblingstype (dvs. kabel, DSL, satellitt osv.)
  • ISP (internettleverandør, selskapsnavn som leverer internettjenesten)
  • Ruter/modem (dvs. Dlink DI-624, Linksys WRTG54GS osv.)

Vi trenger også loggfilene og en nettverksstatusrapport (NSR) fra programvaren vår. Det er best å kjøre nettverksstatusrapporten når du mister forbindelsen til nettstedet.

Loggfiler og NSR-instruksjoner

For å sende oss filene vi trenger, åpne programvaren og følg disse trinnene:

1. Klikk på Hjelp.
  2. Velg Vis nettverksstatus.
  3. Når dialogen vises, klikker du på Rapport-knappen. Da lagres rapporten i programvarens innstillingsmappe.

Slik sender du rapporten og loggfilene:

1. Åpne hovedlobbyen.
  2. Gå til Hjelp.
  3. Gå til Åpne mappen med mine innstillinger.
  4. Finn filen eller NetworkStatus.txt, og kopier og lim den inn på skrivebordet.
  5. Åpne hovedlobbyen igjen.
  6. Gå til Hjelp og Loggfiler.
  7. Velg ZIP og LAGRE.
  8. Lagre filen på skrivebordet ditt (du må kanskje navigere til skrivebordet da standardplasseringen er programvarens mappe for innstillinger).

Velg nettverksstatusrapporten og ZIP-filen på skrivebordet ditt og send dem til oss ved å bruke Kontakt kundeservice-skjemaet. Slik finner du en lenke til skjemaet: