Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Installere programvaren vår på en Mac

  • Minstekravet for å kjøre programvaren vår på en Mac-maskin er at den har Intel-prosessor og -brikkesett og kjører OS 10.7 (Lion) eller nyere.
  • Installer den ved å dobbeltklikke på den nedlastede filen (filen som slutter på app.zip) og deretter dra applikasjonsfilen til applikasjonsmappen.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler